Rabu, 8 Ogos 2012

TERUNA HOT, DARA CUTE




Fuh...tajuk entri kali ni bukan main TRENDI hahahahah (Parasan looorrrhhhhhhh..hihihihi....) Hah...aku selalu la belek-belek buku...cek status dalam FB,Twitter....mesti ada perkataan ni..."Eh Hot la mamat tu...nak try la...." dan yang ni..."Aik budak ni kiut la...nak cuit boleh......" kan..kan...kan... Aku pun kadang -kadang selalu juga buat status macam tu...hehehe....(Alamak! bocor rahsia aku.....) Tapi korang tau ka amat senang kalau nak jadi Teruna HOT dan Dara CUTE ni...tapi yang educated la....(aik apa plak maksud dia ni......) maksud aku...nak jadi Teruna dan Dara yang cun ni senang tapi kenala berlandaskan acuan al-Quran....(ermmmm mood islamic sikit ok.....).



        Teruna HOT ni kalau yang betul-betul tulen punya HOT, kenala pandai menjaga diri..."eh...eleh...mamat ni dah nama pun lelaki...kenapa plak kena pandai jaga diri...hey! aku jantan ok bukan lelaki gurl-gurl..." haha Chop! Perkataan "jantan" itu la yang membuatkan anda sebenarnya Teruna yang hanya tau Menyalakan api HOT anda tapi tak tau macam mana nak control atau nak padamkannya...(aik berpuitis plak aku ni....takpa...kome yang baca entri ni kenala cari atau faham-faham sendiri maksud yang cuba aku sampaikan ni ok.....) Teruna yang betul-betul HOT ni mestila tau jaga batas pergaulannya....bila terlihat perempuan cantik jangan cepat Panik sampai temperature naik....tangan tu dok gatai nak cuit-cuit Dara tu...Ingat...kalau nak kelihatan HOT kena jaga pandangan mata...pergerakan atau bahasa tubuh juga kena jaga...jangan duk Sibuk mau bagi isyarat BUAYA DARAT....."ermmmm macam mana tu????" ni ha...kenyit-kenyit mata...pssstt...pssttt...dengan Bibir seksi tu...(Ingat apa perempuan zaman sekarang ni tak tau semua tu...diorang lagi terrreerrrr okkkeeyyyyyy).




              HAH.....yang Dara ni pula jangan terus terlompat-lompat macam Cheerleaders bila baca Part Teruna....Dara pun kena tau peranan dan cara macam mana nak jadi DARA CUTE.....(huhuhhu...walaupun ada diantara kamu yang memang lahir dengan paras rupa Cute...aiiiiissseeehhhhh...) "Macam mana nak jadi DARA CUTE....cepatla bagitau....tak sabar ni..." huhuhuhu...pertama kalau nak nampak cute depan teruna DARA kenala cute depan famili dulu......"errmmmm....macam mana....buat macam ni ka??? (sambil muncungkan Bibir mungil tu) OH NO!!!!! bukan macam tu....baru aku teringat....entahla zaman sekarang ni...kalau bukak FB,TWITTER  atau INSTAGRAM mesti ada Dara yang sukeeewwww sangat bergambar sambil muncung-muncungkan bibir....(memangla nampak cute...tapi tak semua yang Dara buat selalu mendapat perhatian daripada orang lain...malah penghinaan yang korang diberi)....."Penghinaan???? kenapa plak" penghinaan tu sampai ada yang berkata "MUKA YANG DAH ELOK CANTIK..JANGANLAH DIUBAH-UBAH SAMPAI NAMPAK MACAM ORANG CACAT"....betul tak???? ....korang fikir sendiri ok....Cute depan famili ni bermaksud....sentiasa menjaga maruah diri serta nama baik keluarga korang...alah bukan susah pun senang jerrrr......"Cuba bagi tunjuk caranya????" alah cara tu Dara kenala tau sendiri...buat la yang perkara baik di hadapan Famili korang tak susah kan....Hah...bila dah cute depan keluarga ....baru la mak-mak mertua di luar sana berebut-rebut nak jodohkan Dara dengan anak Teruna HOT mereka....(HOT kerrrrrrrwwww.....hahhahaha)

Sebenarnya, tak susah kalau mau jadi The HOT and The CUTE ni....apa yang perlu Teruna dan Dara perlu buat ialah menjaga diri dengan berpaksikan Al-Quran dan juga ajaran agama dalam soal pergaulan....mudahkan...??Nah apa tunggu lagi...mulakan la....semoga berjaya....  



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Heart - Link Select
Purple Heart Set Pointer



Instagram

::ARTIKEL MENARIK::