Isnin, 10 Februari 2014

FOTOku...KISAHku...



Assalamualaikum dan salam Sejahtera, 
"Setiap foto ada lagu" kata Yuna.... aku pula "Fotoku,kisahku..." (Wah!!!! melawan RETIS nampak) Baikla, di sini aku mau kongsi la foto yang aku "Tangkap" dan aku "Edit" menggunakan"perisian Photoshop. Aku dah upload gambar ni dalam FB ni.... dan feedback yang aku dapat rata-rata cakap foto ni nampak macam kena lukis...macam poster Filem la...huuhuhuhuhu...rasa pelik pulak sebab foto-foto aku edit biasa-biasa saja. Tidak sehebat dengan insan-insan yang TIP-TOP dalam cabang seni photography dan Editorial...

ok la korang tengok la hasil seni aku ni....





bah korang nilai sendiri la ok...

ADDIOOSS!!!

Sabtu, 8 Februari 2014

MANIPULASI FOTO...



Assalamualaikum...salam sejahtera....
Akhir-akhir ni aku sangat addicted dengan photography...plus aku semakin gila edit gambar...huhuhuhu.... salah satu contoh gambar yang aku edit macam gambar dekat bawah ni..


"MY CRACKED FACEs" nama "MASTERPIECE" aku ni..huhuhuhuhuhuhu (PERASANNNNN ORANG SENI)

ok la.... lain kali aku akan share gambar-gambar yang lain pulak...untuk tatapan korang semua... (adaka yang mau tengok???!!!) deeiiii!!! whatever.... :)

ADIOSSSS!!!!

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Heart - Link Select
Purple Heart Set Pointer



Instagram

::ARTIKEL MENARIK::