Khamis, 21 Mac 2013

SEMAK KEPUTUSAN SPM






Assalamualaikum....
WOW!!!!! Hari ni keputusan SPM akan keluar...
kepada Anda yang tengah menunggu keputusan tu jangan takut atau mengelabah tau....
NAK SEMAK?! 
Hehehehe klik ja dekat bawah ni

Mau cara mudah?!!!
Guna ja perkhidmatan pesanan ringkas atau sms...
Macam mana?
Macam ni...

- Semakan SMS: Taip SPM [No KP] [angka giliran] dan hantar ke 15888

- Contoh: SPM 950909125151 BC001A040 hantar ke 15888

SENANGKAN.....SEMOGA BEROLEH KECEMERLANGAN!!!!!!

Rabu, 13 Mac 2013

SEMAK KEPUTUSAN STPM 2011/2012



Perkongsian maklumat, kepada rakan-rakan yang tak sabar mau tahu keputusan STPM yang lepas korang boleh check keputusan korang dekat bawah ni
Jangan takut....Gemuruh...InsyaAllah Allah s.w.t akan memberikan yang terbaik setimpal dengan usaha kalian semua....
Saya doakan semoga anda semua dapat keputusan yang Cemerlang!!!!!



Ahad, 10 Mac 2013

HEADER BARU...SEMANGAT BARU



HHHuuuuhhaaiiii  korang semua!!!! Selamat Behujung minggu....
Entri aku kali ni pendek jaaa....Pasal Header baru...
huuhuhuhuhu...
cuba tengok ni...


simple jeeer  kan....
baru nampak matang sikit....
(^_^)
korang punya pendapat pulak?

Ahad, 3 Mac 2013

Segmen Bloglist Cerita Syarafina

                              

                                     
                                                       MAU JOIN??!! KLIK SINI!!!

Sabtu, 2 Mac 2013

LAHAD DATU... PERINTAH BERKURUNG



Assalamualaikum...Salam Sejahtera...Alangkah terkejutnya aku bila mendapat khabar berita sebegini... para penduduk Lahad Datu sebuah daerah yang terletak di bahagian Pantai Timur Sabah terpaksa menerima hakikat untuk menghadkan aktiviti luar mereka demi keselamatan...

Bukan Lahad Datu sahaja yang mendapat perintah berkurung, tapi kawasan-kawasan yang berhampiran juga turut dinasihatkan supaya berjaga-jaga (Malang tidak berbau)

hurm korang baca la ya dalam INSIDEN BELUM BERAKHIR DI LAHAD DATU

Jumaat, 1 Mac 2013

AKU KEMBALI...



Assalalamualaikum....Salam Sejahtera semua!!!!!!!..... Fuhhhhh!!!!!!!!!!!!!! Lama aku tak update Blog aku ni....Ni sampai ada rakan-rakan blogger yang lain tanya aku..."Ko dah OUT dari Blog ka?!" huhuhuhuuhhu terus tersentap aku...Tak la, aku masih lagi dengan blog aku ni...selalu jugak aku buat blogwalking....hurrmmmm...sekarang ni tengah cari penaja Terhormat untuk bagi tajaan untuk segmen aku yang pertama ni....Setakat ni...adalah yang bermurah hati mau sumbangkan telefon Pintar dalam Segmen yang aku nak buat ni....BLACKBERRY tu...

Apa?! Korang mau ikut segmen aku ni....boleh...tapi korang kena tunggu dulu ok...sebab aku tengah cari idea Segmen apa yang aku mau buat...plus aku mau tambanh penaja jugak.....bukan apa...nanti korang jugak yang Happy sebab mana tau kalau korang yang menang Segmen aku tu....korang terus jadi "ORANG KAYA BARU" kan...terus fooooofuulllarrr korang....

Ok la.....cukup buat masa ni....kalau ada masa terluang aku akan buat Entri baru...yang lagi Hangat....Panas...dan Berapi... (Berapi keerrr????!!!) uhuhuhuhuhuhu...




wow Muka suspen gittteewww.....(^_^)

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Heart - Link Select
Purple Heart Set Pointer



Instagram

::ARTIKEL MENARIK::