Jumaat, 1 Mac 2013

AKU KEMBALI...



Assalalamualaikum....Salam Sejahtera semua!!!!!!!..... Fuhhhhh!!!!!!!!!!!!!! Lama aku tak update Blog aku ni....Ni sampai ada rakan-rakan blogger yang lain tanya aku..."Ko dah OUT dari Blog ka?!" huhuhuhuuhhu terus tersentap aku...Tak la, aku masih lagi dengan blog aku ni...selalu jugak aku buat blogwalking....hurrmmmm...sekarang ni tengah cari penaja Terhormat untuk bagi tajaan untuk segmen aku yang pertama ni....Setakat ni...adalah yang bermurah hati mau sumbangkan telefon Pintar dalam Segmen yang aku nak buat ni....BLACKBERRY tu...

Apa?! Korang mau ikut segmen aku ni....boleh...tapi korang kena tunggu dulu ok...sebab aku tengah cari idea Segmen apa yang aku mau buat...plus aku mau tambanh penaja jugak.....bukan apa...nanti korang jugak yang Happy sebab mana tau kalau korang yang menang Segmen aku tu....korang terus jadi "ORANG KAYA BARU" kan...terus fooooofuulllarrr korang....

Ok la.....cukup buat masa ni....kalau ada masa terluang aku akan buat Entri baru...yang lagi Hangat....Panas...dan Berapi... (Berapi keerrr????!!!) uhuhuhuhuhuhu...




wow Muka suspen gittteewww.....(^_^)

2 ulasan:

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Heart - Link Select
Purple Heart Set Pointer



Instagram

::ARTIKEL MENARIK::