Selasa, 4 September 2012

SEGMEN : FOLLOW BLOG KAMU!!!



HHHHHuuuuhaaiiii...bagi menambahkan lagi jumlah entri aku hari ni...aku amat berbesar hati mau letak SEGMEN dalam entri aku kali ni....tengok Banner dekat bawah ni....

                     

Apa macam ????? Berminat??? huhuhuhu lumayan tu Hadiah yang ditawarkan....Kalau korang semua berminat...korang bolehla baca syarat-syarat yang telah di tetapkan ni SYARAT-SYARAT...
Semua syarat-syarat tu saya sudah penuhi dan Gud luck buat tuan Penganjur SEGMEN GEMPAK NI. Bagi tag kepada seorang blogger yang korang rasa paling kerap Online....Ok aku tag AZRIFF sebab dia ni selalu Online dan jenguk blog aku....plus suka komen....(^____^) 

Jumlah FOLLOWER saya sekarang ni. : 106 ahli

Yang berminat apaa tunggu lagi....LET'S START THE SHOW...!!!! aja-aja FIGHTING!!!!


LAWAK SENGAL : ANAK AJAIB




Pada suatu hari, Andi sedang bermain Tenteng bersama kawannya. Sedang mereka asyik bermain, kawan-kawannya Andi yang lain sibuk bercerita tentang kisah mereka...

ARI : Ayahku selalu cakap yang aku ni paling istemewa kerana aku dilahirkan pada 09.09.1999, sembilan
         tahun setelah orang tua ku nikah!
ATI : Aku juga...(Wah tak mau mengalah...) Aku disebut-sebut anak bertuah kerana dilahirkan duaa tahun
         setelah pernikahan orang tua ku, bermakna tepatnya 08.08.1998.

Dalam pada itu, Andi dah naik bosan dengan perbualan kawan-kawannya itu, lalu dengan membuat muka selamberrr...Andi berkata....

ANDI : Ayah aku cakap yang aku ni anak AJAIB. Bayangkan aku lahir pada 07.07.1998! Korang
            ada???!!!
ARI : Aik???!!! Jadi apa yang ajaibnya??? Kan angkanya tak sama????
ANDI : Memangla!!!! Mak Ayah aku nikah tahun 1999....nah Ajaib la tu.....

hahhahha.....Dibuatnya blur seketika....#?!#%&*


LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Heart - Link Select
Purple Heart Set Pointer



Instagram

::ARTIKEL MENARIK::