Selasa, 4 September 2012

SEGMEN : FOLLOW BLOG KAMU!!!



HHHHHuuuuhaaiiii...bagi menambahkan lagi jumlah entri aku hari ni...aku amat berbesar hati mau letak SEGMEN dalam entri aku kali ni....tengok Banner dekat bawah ni....

                     

Apa macam ????? Berminat??? huhuhuhu lumayan tu Hadiah yang ditawarkan....Kalau korang semua berminat...korang bolehla baca syarat-syarat yang telah di tetapkan ni SYARAT-SYARAT...
Semua syarat-syarat tu saya sudah penuhi dan Gud luck buat tuan Penganjur SEGMEN GEMPAK NI. Bagi tag kepada seorang blogger yang korang rasa paling kerap Online....Ok aku tag AZRIFF sebab dia ni selalu Online dan jenguk blog aku....plus suka komen....(^____^) 

Jumlah FOLLOWER saya sekarang ni. : 106 ahli

Yang berminat apaa tunggu lagi....LET'S START THE SHOW...!!!! aja-aja FIGHTING!!!!


8 ulasan:

  1. dari segmen sama .. dtg lawat n follow kamu ^^

    jom ^^
    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-blog-kamu.html

    BalasPadam
  2. Salam kenal :) singgah n flow cnie :)
    dtg dri segmen yg sma.. :)jom enguk cnie
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

    BalasPadam
  3. datang dari segmen yg sama

    dh follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

    BalasPadam
  4. http://www.aynoranur.com/2012/08/segmen-follow-blog-kamu.html

    join & follow sini,
    dari segmen yg sama

    BalasPadam
  5. Hai tuan blog.. aida datang dari segmen yg sama, salam perkenalan :) biru sungguh blog nie.. awesome.

    http://www.diarisifroggie.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

    BalasPadam
  6. singgah sini dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

    BalasPadam
  7. singgah sini dari segmen yg sama :)
    selamat bersegmen :)

    no.34 http://www.duniashida.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

    BalasPadam

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Heart - Link Select
Purple Heart Set Pointer



Instagram

::ARTIKEL MENARIK::