TENTANG AKU...nak tau????


Hi semua...apa khabar???? baik?? HaRAP korang semua baik..sihat macam biasa...Okla...selama aku berblog ni...terlupa pulak aku nak perkenalkan diri aku ni....huhuhu...manala tau kot-kot ada yang nak terjah tentang diri aku ni------->PERASANNNNNNNNNNN!!!!!!!! hehehehe...Ermmm... korang baca dekat bawah ni ok...

NAMA SEBENAR (ikut IC) : MOHD. ATAN BIN JOHARI

NAMA GLAMOUR (nak jugak) : Atan

NAMA GUNAAN (dalam FB,TWITTER,BLOG) : hegelatan

JANTINA (takut ada yang keliru) : LELAKI

TARIKH LAHIR (bagi tau Tarikh jerr...tahun tak mau) : 20.OKTOBER.19XX

STATUS (manala tau ada yang berkenan...hehehehe) : BUJANG (tran...tanng..tanggg....)

BUAT APA SEKARANG NI (study...) : SAMBUNG BELAJAR DALAM IJAZAH SAINS SOSIAL

MOTTO (yang aku selalu guna) : "BE THE MASTER OF YOUR DESTINY"

Hah! korang dah taukan pasal diri aku...(walaupun baru sedikit pendedahan ) harap korang semua sudi nak kawan dengan saya...sudi nak baca entri aya...dan sudi nak singgah Blog saya..ok...Salam (^_^)

2 ulasan:

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Heart - Link Select
Purple Heart Set Pointer



Instagram

::ARTIKEL MENARIK::