Rabu, 12 September 2012

WORDLESS WEDNESDAY




ISU HANGAT UPSR!!!!



Huuuhaaiii semua...Aku lanjutkan entri aku untuk sesi petang pulak....korang dah makan ker???? Heheheh kalau aku dah tadi....kenyang sudah ni (ALHAMDULILLAH) Tadi lepas habis jak menjamah makanan tengahari aku...Aku bukak blog-blog orang lain...tup-tup aku terbaca pasal PELAJAR DILARANG MENDUDUKI UPSR korang cuba baca.....( Aku tunggu korang habis baca sambil gigit KUACI...hhehhehe)

Dah baca???? Apa macam??? apa pendapat korang.....korang rasa patut ker tindakan yang dibuat oleh pihak sekolah tu??? Kalau korang setuju bagi komen...kalau korang bantah....boleh bagi komen...kalau korang ATAS PAGAR...pun boleh komen jugak...(Heheheh..nak baca la juga pandangan korang semua ni....)

ok salam (^^)



neh...korang tengok aku ni...tengah pening nak mencari jawapan tu.....huhuhuhu...

KERANA CINTA...HILANG NYAWA!!!!



Huuuuuhhhuuuhhhuuuuu..aku rasa terkejut bila aku bukak news hari ni...Headline yang sangat menyengat dekat pandangan aku ni pasal MAUT ANGKARA CINTA DITOLAK Tajuk news tu bukan main lagi...Tapi amat bertepatan dengan khabar yang cuba disampaikan....korang baca la yerrrr....

Apa macammmm?????? Apa pendapat korang.....terutama sekali yang tengah hangat ber'Couple' ni???? Korang fikir-fikir dulu....kalau dah ada pendapat...korang kongsi dengan aku ni ok.... (^^)

SEGALANYA SEMPURNA...



Huuuhaaiiiiii korang semua....Pagi-pagi ni aku nak update blog....buat entri....(heheheh tajuk entri aku ni bukan main lagi....) setelah aku bercuti daripada dunia blog selama 3 hari...sekarang ni...baru aku ada peluang nak update blog ni...(Kalau ada pun entri yang aku dapat publish hari tu...aku tak rasa kepuasan sangat...sebab terlampau pendek jerrrr......hurmmm)

Mesti korang tertanya-tanyakan...mengapa aku bubuh perkataan dekat atas tu sebagai tajuk entri aku ni.....hehheehe...ni bukan apa, aku rasa selama aku dah mula masuk ke kelas....kuliah....dan sebagainya..aku rasa sangat puas hati dengan Lect. yang duk ajar aku ni...aku paling minat pasal kelas ICT FOR SOCIAL SCIENCE......"Kenapa pulak ko suka kelas tu????" Ni sebab dalam kelas tu semua pelajar akan didedahkan dengan ilmu mengenai ICT.....jadi, pelajar yang ikut kelas tu (macam aku ni ) berpeluang untuk menajamkan pemahaman serta kemahiran aku dalam dunia ICT ni.....macam dunia Blog ni....dalam kelas tu juga akan diajar serba sedikit mengenainya....dan yang paling yang aku teruja dan sukewwww sangat ni...pasal tugasan Projek  dia yang memang dah menjadi minat aku....Kami kena bina sebuah laman Web (Website) hhehehehe..jadi dengan berbekalkan pengalaman yang aku kutip daripada rakan-rakan blogger ni....macam mana nak buat website..macam mana nak dapatkan Domain...aku berasa sangat yakin yang aku boleh bagi yang terbaik dengan tugasan tu....huhuhuhuhuhuhu.... (^^)

Masa kelas dah nak berakhir petang semalam (Kelas ICT), banyakla kawan-kawan aku yang nak ambil aku untuk join kumpulan diorang....Ermmmmm entahla....mungkin diorang rasa yang aku ni ada sedikit pengetahuan dalam selok-belok nak buat website ni....Tapi setakat ni, aku tak boleh buat keputusan....sebab aku kena pilih kumpulan yang mana ahlinya terdiri daripada individu yang boleh diharap....(Sebab aku dah jerak dengan tugasan berkumpulan sem-sem yang lepas).

hehehhe....banyak pulak celoteh aku kali ni...Bah, aku berhenti dulu setakat ni..kang kalau ada masa terluang aku janji akan update entri yang lebih panasssssszzzzz dan sensasi (huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu katanyyyeeerrrrrrr) Ok la salam...Chilllll~~~


sangat gumbiraaaaa aku hari ni....(^^)



LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Heart - Link Select
Purple Heart Set Pointer



Instagram

::ARTIKEL MENARIK::