Rabu, 12 September 2012

SEGALANYA SEMPURNA...



Huuuhaaiiiiii korang semua....Pagi-pagi ni aku nak update blog....buat entri....(heheheh tajuk entri aku ni bukan main lagi....) setelah aku bercuti daripada dunia blog selama 3 hari...sekarang ni...baru aku ada peluang nak update blog ni...(Kalau ada pun entri yang aku dapat publish hari tu...aku tak rasa kepuasan sangat...sebab terlampau pendek jerrrr......hurmmm)

Mesti korang tertanya-tanyakan...mengapa aku bubuh perkataan dekat atas tu sebagai tajuk entri aku ni.....hehheehe...ni bukan apa, aku rasa selama aku dah mula masuk ke kelas....kuliah....dan sebagainya..aku rasa sangat puas hati dengan Lect. yang duk ajar aku ni...aku paling minat pasal kelas ICT FOR SOCIAL SCIENCE......"Kenapa pulak ko suka kelas tu????" Ni sebab dalam kelas tu semua pelajar akan didedahkan dengan ilmu mengenai ICT.....jadi, pelajar yang ikut kelas tu (macam aku ni ) berpeluang untuk menajamkan pemahaman serta kemahiran aku dalam dunia ICT ni.....macam dunia Blog ni....dalam kelas tu juga akan diajar serba sedikit mengenainya....dan yang paling yang aku teruja dan sukewwww sangat ni...pasal tugasan Projek  dia yang memang dah menjadi minat aku....Kami kena bina sebuah laman Web (Website) hhehehehe..jadi dengan berbekalkan pengalaman yang aku kutip daripada rakan-rakan blogger ni....macam mana nak buat website..macam mana nak dapatkan Domain...aku berasa sangat yakin yang aku boleh bagi yang terbaik dengan tugasan tu....huhuhuhuhuhuhu.... (^^)

Masa kelas dah nak berakhir petang semalam (Kelas ICT), banyakla kawan-kawan aku yang nak ambil aku untuk join kumpulan diorang....Ermmmmm entahla....mungkin diorang rasa yang aku ni ada sedikit pengetahuan dalam selok-belok nak buat website ni....Tapi setakat ni, aku tak boleh buat keputusan....sebab aku kena pilih kumpulan yang mana ahlinya terdiri daripada individu yang boleh diharap....(Sebab aku dah jerak dengan tugasan berkumpulan sem-sem yang lepas).

hehehhe....banyak pulak celoteh aku kali ni...Bah, aku berhenti dulu setakat ni..kang kalau ada masa terluang aku janji akan update entri yang lebih panasssssszzzzz dan sensasi (huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu katanyyyeeerrrrrrr) Ok la salam...Chilllll~~~


sangat gumbiraaaaa aku hari ni....(^^)



4 ulasan:

  1. waa~kalaw budak sem lepas duk dgr tgok entry nie kecewa dorg~hahaha
    btw, dgr cite law nak beli domain dlm below rm100/year eh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Erm...sekarang...kalau domain under 100 pun boleh....aku dah cek....

      Padam
  2. haha..mcm tu lah kan tugasan kumpulan..ada yg tumpang nama..kerja x mau buat..tpi lagi malang klu..dh lah x mau buat kerja..lak tu duit pun kedekut nak bgi utk kerja kmpulan..lagi lah bengkek ati..heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul.....aku dh serik dengan group asaignment sem lepas...kali ni aku kena hati-hati.....

      Padam

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Heart - Link Select
Purple Heart Set Pointer



Instagram

::ARTIKEL MENARIK::