Ahad, 19 Ogos 2012

PELANCONG MAI DATANG BLOG CEK!!!

Wah....betapa gumbiranya aku....bila terlihat dalam feedjit aku ada pengunjung dari Arab..huhuhhu...awat????!!! nak datang beraya ka...??? tak dapat balik atau datang malaysia...datang mai Blog cek....wah   terima kasih la naaaa.... Ni buatkan aku bertambah semangat ni....huhuhuhu..makin hari aku makin cinta dengan dunia blog ni....(^_^) Terima kasihla kepada yang selalu support aku ni....hhihihii


Nak bagi tunjuk jugak sebagai bahan bukti....hihihihi (^_^)

RAYA VS KETIAK BERTENGIK

Hi korang semua....Macam mana Raya hari ni...still ok...masih bersemangat???? Berapa rumah dah koranng terjah???? Duit Raya dah berkepuk-kepuk ka???? Erm...korang jangan terkejut dengan Entri aku ni.....hhahaha...Ni bukan apa...Sebab kemeriahan di hari raya ni...menuntut kita bergerak banyakkan..hehhe...kompom ketiak korang tu cepat basah...dan bertengik...hehehhe....Jangan marah yerrr.....Alah tu biasala...manusia memangla tak pernah terlepas daripada fenomena 'ketiak basah....'Ni aku nak pesan dekat korang...kalau tak nak ketiak cepat basah dan bertengik...gunala Roll-On atau perfume yang sepatutnya ok.....(^_^)



Kalau yang nak berjalan atau nak beraya di tempat yang jauh tu..bawakla Baju simpanan...Bermakna..masa tengah drive kerrr...masa tunggu bas kerrr...korang guna baju lain....sebelum masuk rumah orang tukar dengan baju yang lain...ok kan..tak susahkan....senang jerrr.....

Tak kisahla..apa-apa pun dugaan yang melanda diri korang...jangan benarkan ianya membunuh semangat Raya korang ok....SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...(^_^)



ADEGAN DRAMA AIR MATA bermula...

Korang semua jangan terperanjat beruk baca entri aku ni ok...."Kenapa ko bubuh tajuk macam tu????" Hihihihihi...biasala...Pagi raya macam ni korang selalunya buat apa kalau lepas balik solat raya????? Kompom korang akan bersalam-salaman memohon maafkan...terutama sekali dengan keluarga korang....Mak...Bapa..Abang...kakak...Adik...Sepupu..nenek...Datuk....moyang..kan..kan..kan....Neh....masa ni la adegan Drama bersiri sempena Raya ni berlaku....(Adegan air mata syahdu vs suci gittteewwwww) Ahhhhh.....Jangan salah anggap ok...aku bukan nak mengutuk korang yang turut menjadi pelakon sokongan dalam drama tu....Tapi aku nak ucapkan Tahniah!!! sebab akhirnya...korang mampu mengalirkan air mata Ikhlas dari hati....sebab mengaku silap dan salah korang kepada keluarga korang....huhuuhuhu (Katannnyyyeeeerrrr)



Huhuhuhu...aku ni sibuk kutuk orang lain...aku ni pun bakal jadi Pelakon Utama sempena Drama Raya ni....terutama sekali dalam keluarga besar Verador...huhuhuhu....Terpaksala aku sediakan tisu PREMIER...takut-takut nanti banjir ka...atau Make up aku luntur sebab air mata suci aku tu...(PERASSAAANNNN katanyyerrrrr)

Ok la...aku nak bersiap ni...nak pergi rumah nenek aku.....(Ambik mood ni.....hihihihihihiiiiiiiiii)

RIANG RIA RAYA

Assalamualaikum...
Salam 1 Malaysia...
Salam 1 syawal....

Wah!!! bangun pagi-pagi raya ni...terus diri aku ni dimasuki semangat raya....Selamat hari Raya Aidilfitri...Pagi ni...plan nak pergi rumah nenek....lepas tu duduk dalam rumah tunggu kawan-kawan...dan keluarga yang mau datang rumah....ok Salam..(^_^)

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Heart - Link Select
Purple Heart Set Pointer



Instagram

::ARTIKEL MENARIK::