Sabtu, 8 Februari 2014

MANIPULASI FOTO...



Assalamualaikum...salam sejahtera....
Akhir-akhir ni aku sangat addicted dengan photography...plus aku semakin gila edit gambar...huhuhuhu.... salah satu contoh gambar yang aku edit macam gambar dekat bawah ni..


"MY CRACKED FACEs" nama "MASTERPIECE" aku ni..huhuhuhuhuhuhu (PERASANNNNN ORANG SENI)

ok la.... lain kali aku akan share gambar-gambar yang lain pulak...untuk tatapan korang semua... (adaka yang mau tengok???!!!) deeiiii!!! whatever.... :)

ADIOSSSS!!!!

7 ulasan:

  1. serius smart ! edit mcm mana?

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. edit guna photoshop ja nnti saya share tutorial buat gambar mcm ni ok....anyway thanks....

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mantop :) sy juga minat edit gambar tapi lebih kepada superimpose.

      Padam
    2. owwwww itu lg MANTOP!!! :)

      Padam
  3. sy pun baru minat in photo editing ne :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. biasa la tu.... sama-sama masih dalam proses pembelajaran.... :)

      Padam

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Heart - Link Select
Purple Heart Set Pointer



Instagram

::ARTIKEL MENARIK::