Sabtu, 1 September 2012

TINGKATKAN TRAFIC PAGE ANDA DENGAN BACKLINK TRICK!!!




                                   

Huuuuhaaaiiii semua....Dari masa ke masa..rekod trafik page aku sentiasa meningkat...dan terus meningkat...Tambahan lagi aku ni masih lagi dikatakan sebagai NEWBIE....Tapi ada segelintir kawan blogger aku yang lain hairan mengapa trafik page aku cepat naik....hahhaha...nak tau...???? Ni ha aku gunakan trick untuk menjana trafik yang banyak...

Trick ni mudah je. Tak perlu nak perah2 otak bagai. Korang cuma perlu tulis satu entri yang lebih kurang macam entri aku ni ikut kreativiti masing2. Pastu copy-paste link2 kat bawah nih. 



Tapi sebelum tu, ada beberapa syarat yang korang kena ikut.

1. Sebelum korang copy-paste link2 kat atas ni, sila delete yang no.1 terlebih dahulu.

2. Pastu, up kan link no.2 jadi no.1, link no.3 jadi no.2, link no.4 jadi no.3 dan seterus nyer. (letih weyh kalo nak aku cakap taip sampai abes)

3. Pastu korang masuk kan link korang kat no.15.

4. Korang jangan gatal tangan ubah urutan link tu. Nanti tak jadi..Hah kan susah...aku jugak yang kena...

Dah siap...Publish la Entry korang tu....Dan jangan terkejut bila Trafik korang mencanak naik...hehhehe..selamat MENCUBA (^___________^)

7 ulasan:

  1. hana unisza ;) tak sama uni kowt kita;) ermm.. cm ne mende alah nie berfungsi?

    BalasPadam
    Balasan
    1. owww ya memang kita tak sama Uni...takpa...ok...benda ni berfungsi untuk tingkatkan Trafic page...sebab BACKLINK ni satu benda yang mampu jana Trafic yang Tinggi...(^^)

      Padam
  2. tak terfikir pulak nak buat entri camne..nice entri bro..huhu..rajin2 tggl komen kat blog femes pon ok gak..lebih2 lagi kalo ruangan komen tu ade plugin comluv atau intensedebate..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih...Pasal tinggalkan komen dekat blog femes tu...saya selalu buat...hehehe...(^^) terima kasih juga bagi info pasal PLUGIN COMLUV dengan INTERSEDEBATE...

      Padam
  3. Good trick ni..teringin nak cuba..

    BalasPadam

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Heart - Link Select
Purple Heart Set Pointer



Instagram

::ARTIKEL MENARIK::