Selasa, 28 Ogos 2012

TOP BLOGGER (DALAM MALAYSIA...)



Hi korang semua....Tadi aku pi la jenguk-jenguk laman-laman web....tup-tup aku terjumpa pasal Top 23 Blog Malaysia Paling Popular....hhihihhi...cerita tu ditulis oleh salah seorang Blogger yang cukup terkenal...ni aku sertakan petikan cerita yang dituliskan tu...huhuhuhu....


Ditulis oleh denaihati, dan diterbitkan pada 21-02-2012 14:29

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, ramai yang sesat ke blog Denaihati kerana mencari Top Blog Malaysia. Kali ini nak senaraikan Top Blog Malaysia paling popular, kenapa popular kerana mereka ini menang World Bloggers Award 2012 yang dianjurkan oleh MSMW2012 hasil daripada pilihan rakyat Malaysia. Popular kerana blog berkualiti atau blog ada ramai peminat. Banyak yang kita boleh belajar daripada Blogger-Blogger hebat ini untuk mencapai tahap yang mereka kecapi.Senarai Top 23 Blog Malaysia Paling Popular mengikut katogeri

1. Paultan.org (Blog Automotif/PR4)
2. Shahabudeenjalil.com (Blog Bisnis/PR3
3. Honeykoyuki.blogspot.com (Blog Selebriti/PR3)
4. Kucing.my (Blog CSR/PR1)
5. iluvislam.com (Blog Pendidikan/PR4)
6. ohbulan.com (Blog Hiburan/PR4)
7. Koleksi1001resepi.com (Blog F&B/PR2)
8. All-aboutiphone.blogspot.com (Blog Gadget/PR0)
9. Rotikaya.com (Blog Gossip/PR3)
10.Ninieahmad.com (Blog Kesihatan/PR3)
11. Founder.limkokwing.net (Blog Inovasi/PR5)
12. Eqbalzack.com (Blog Lifestyle/PR3)
13. Yunainspired.com (Blog Musik/PR3)
14. Danielzaidi.com (Blog photography/PR2)
15. Chedet.cc (Blog Politik/PR5)
16. Kznabihah.com (Blog Shopping/PR2)
17. World-superbikes.blogspot.com (Blog Sukan/PR1)
18. Placesandfoods.com (Blog Travel/PR3)
19. Inianwarhadi.com (Blog Video/PR2)
20. Fukkenlol.blogspot.com (Blog Jenaka/PR1)
21. Hazrey.com (Blog Vocal/PR2)
22. Bicaramakdara.com (Blog Terburuk/PR2)
23. Ariffshah.com (Upcomimg Blogger/PR4)


Semua hebat-hebatkan. Kalau rajin copy paste dan buatlah posting kat blog Rakan Blogger semua kerana mengikut tips yang dapat dari workshop MSMW2012 sesekali kena buat entri senarai seperti ini untuk mendapat trafik organik dari Google


Wah...apa macam???? Aku 'Salute' la dengan blogger-blogger di atas ni...(^_____^)

9 ulasan:

  1. kite ne blogger newbie bila la nak jadi cam diorang..PR pon baru 1..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pa...kita mula dari bawah dulu...lama-lama ok la tu...huhuhu..

      Padam
  2. alahai newbie...takpe2, kita rileks2 je, diorang dulu pun rileks2 gak last2 dapat award...hehehe

    Oh Nexus 7

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu...rileks dulu...kang baru kita tunjukkan belang...hehhee

      Padam
  3. ada yg kenal ada yg xkenal. =)

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Heart - Link Select
Purple Heart Set Pointer



Instagram

::ARTIKEL MENARIK::