Selasa, 7 Ogos 2012

BABY OH BABY...

sejak akhir-akhir ini...malar aq tengok orang duk upload gambar-gambar baby...hahhaa..takpa la...kiut jgk...masih ingat masa first-first aq dapat adik baru...huhuhuhu....tenang jak hati ni melihat wajah mereka yang blur-blur...muka Innocent katakan...Bila nampak muka orang baru yang baby tu tak pernah nampak,terus frown muka baby tu....hahah so cute...Paling best part mandikan baby, masa pertama kali baby tu kena air....bukan main bising lagi teriakan dia tak mau bagi basah la tu...tapi lepas seminggu dua..bukan main syiok lagi Baby tu kalau dah kena air...sampai tak mau Baby tu kena angkat sbb nak keringkan dia...nah dah jinak dengan air la tu....

        Sekarang ni, adik aku tu dah besar...bermakna nakal dia pun makin besar...tp takpa biarla adik aku tu dengan dunia dia...kadang-kadang seronok tengok diorang ni main...gembira jak macam takda masalah...terdetik di hati aku ni...alangkah bagusnya kalau aku boleh jadi budak kecik untuk sekali lagi...tak perlu fikirkan soal masalah...soal pelajaran....soal pekerjaan...main jak yang diutamakan...hahahha..... Tapi semua itu mustahil bukan...kehidupan yang dah berlalu akan terus berlalu menjadi sebuah kenangan...sebab kehidupan yang bakal ditempuhi menanti di hadapan...Life must go on Babe....(^_^)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Heart - Link Select
Purple Heart Set Pointer



Instagram

::ARTIKEL MENARIK::