Ahad, 2 September 2012

MY FIRST ART



Huuuuhaaiiii....Fuh aku ambik masa lebih kurang 2 jam untuk siapkan Art aku ni...bukan senang susah ooooooWWWWW.....nampak macam tak seberapa clearkan???? Takpa la...ni masih dalam proses memperbaiki kemahiran ni...korang komen sikit...(^^)

Janji warna tema Purple tetap ada....hehehhe...

6 ulasan:

  1. hoho..teruskan lagi usaha anda..buat guna apew nie??

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheheh...tq2x atas sokongan tu...saya buat ni guna PAINT TOOL SAI...tq jugak buat autumnzira @ http://sharecareloveseason.blogspot.com/...sebab dari dia la saya dapat Software ni...hihihi (^^)

      Padam
    2. owh..xtry guna photoshop ke..?

      Padam
    3. memang saya nak guna Photoshop...tapi Software dia takda la dengan saya...dah lama saya try download...tapi tak boleh....huhuhuhu..

      Padam
  2. kalo suruh aq buat, tak jadi kot camni..hahah..tak berapa pandai dalam bab2 art ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha...aku pun tak la terrreerrr sangat...ni pun duk pening kepala aku nak buat...(sambil hentak-hentak kaki kalau tak menjadi apa yang diinginkan...) hihihihi (^^)

      Padam

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Heart - Link Select
Purple Heart Set Pointer



Instagram

::ARTIKEL MENARIK::