Jumaat, 7 September 2012

ENTRI KE-100 : BLOG REVIEW



Huuuhaaiiii semua...akhirnya...sampai jugak hasrat aku nak capai ENTRI yang ke-100....Jadi sempena entri aku yang ke-100 ni...aku nak buat BLOG REVIEW...ni pun berdasarkan blog-blog daripada FELLOW FOLLOWERS aku...huhuhu...korang layan jerr....

#1

neh...ni Blog dari sahabat Follower aku yang selalu aku jengukkk...Aku suka baca entri-entri dia yang kadang-kadang gila-gila sikit....aku paling suka entri dia yang bertajuk HIJRAH DARI BLOGSPOT KE DOT COM Huhuhuhu...aku merasa macam terpanggil untuk ikut berhijrah macam yang si Azriff ni buat...tapi aku belum yakin lagi..tunggula sampai ke suatu masa nanti....kalau aku dah kukuh dalam Dunia ni...Isya-Allah aku akan berhijrah jugak....Lepas tu..bahasa yang dia guna ni..."lu" "Gua" memang "IN" la dengan aku....walaupun agak kasar sikit...tapi aku tak kisah....Tu yang membuatkan aku letakkan dia sebagai #1 dalam senarai Blog review aku ni....hehhehe...

#2

Ermmmm....blog yang aku selalu jengukkk la jugak..Blog si Adam ni....Nak tau sebab apa???? Ni...memandangkan aku ni penggemar Kartun...jadi aku ternampakla dalam Blog dia ni...banyak gambar kartun yang dia lukis sendiri...huhuhuhu...So, talented dia ni kan....Aku ni pulak baru nak merangkak buat Kartun atau Art ni...kekkekeke....

#3

Blog milik sahabat blogger aku ni NICK juga merupakan Blog yang selalu aku jenguk...Plus pemilik blog ni NICK selalu jugak datang ke blog aku...dan komen....kebanyakkan komen yang diberikan oleh dia ni amat membina....Tu yang membuatkan aku terus bersemangat berblog ni....kalau tak dah lama jadi PUSARA blog aku ni...kikikkikikiki...Aku tertarik dengan entri yang dia Buat...Macam entri yang ni BILA ENTRI ANDA TIADA ORANG KOMEN dalam entri tu...dia ada bagila beberapa sebab mengapa sesebuah Entri yang kita tulis tu tak da yang sudi komen...Nah jadi....aku mula la memperbetulkan semula langkah aku dalam Blogging ni....Credit kepada NICK

#4

"Aikkkkkk asyik LELAKI jerrrrrrr??????!!!!!!!! perempuan takda kerrrr?????" Huhuhuhu CHOP!!! Perempuan pun ada jugak...salah satunya pemilik blog ni yang bernama YANA ...huhuhu korang nak tau...aku ni dengan YANA merupakan kawan sekelas masa dekat sekolah menengah dulu...malah sampai Uni pun masih lagi bersama...heheheh...Aku suka jenguk blog dia ni bukan sebab dia ni kawan Sekolah atau SeUNI aku...tapi sebab dia selalu buat entri...dan yang paling penting setiap entri yang dia buat mesti ada GAMBAR....korang tak percaya???!!! korang boleh cek sendiri ok....

#5

OK the last but not the LEAST...aku suka jugak jenguk blog adik cute ni...nama dia LIYANA...Liyana say hai dekat semua.....huhuhuhu...Blog adik Liyana ni cute la...tambahan lagi dengan Muzik Background yang sedap jer di dengar...Bunyi Piano...( Siapa yang main tu??? Adik Liyana kerrr???) Korang nak tau...Adik Liyana ni akan menduduki peperiksaan UPSR tahun ni...So kita doakan dia...semoga dia selamat menjawab nanti...dan bawak pulang keputusan yang cemerlang...To Adik LIYANA Abang nak pesan...GOOD LUCK ok!!!!! (^____^)

Hah...itulah serba sedikit Blog yang selalu aku jenguk...selama aku berblog ni....Aku pilih ni pun berdasarkan minat aku dengan blog diorang ni...Chooppp!!! Blog korang pun aku selalu singgah...jadi jangan sedih tau...Next time mana tau aku buat Entri macam ni...Blog korang pulak yang aku pilih...okla...Selamat Berblog semua!!!!! (^________________^)




7 ulasan:

  1. teruskn buat entry smpai beratus2 selepas ini .. aikk review blog yana .. liyana ... blog yana aina xmsuk ke .. heheh kidding ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehhe....baru perasan...YANA..LIYANA...ermmm awak pulak...nanti masa akan datang ok....terima kasih di atas galakkan yang diberikan... (^_^)

      Padam
  2. hahahaha..thanks bro..:) gua no.1 hahaha.. gua pon entri ke-100 jugak.hahahaha nanti aku buat bloglist,,aku sumbat blog ko skali ye.hahaha biasa la sekarang tgh sibuk.kahakhakh..

    #pe pon terbaek bro.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehhe...memang ko layak diletakkan sebagai #1...sama gilerr macam aku..huhuhuhuhu..

      Padam
  3. wah, terima kasih bro sudi buat review untuk blog aku ni..huhu..antara blogger ni kena la saling tolong menolong lebih-lebih lagi kalo blogger baru..ilmu yg ade kena share..baru la sama2 naik..pe pun teruskan blogging..buat banyak lagi entri menarik :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama-sama...aku pilih blog awak untuk review pun memang pilihan yang betul...sebab banyak Info dalam Blog awak tu...Plus...banyak jugak nasihat yang awak duk beri pada aku ni...Terima kasih kembali.. (^___^)

      Padam
  4. salam kenal dan follow :)

    datang dari blog nick nashram

    BalasPadam

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Heart - Link Select
Purple Heart Set Pointer



Instagram

::ARTIKEL MENARIK::